LIZING ZA PRAVNE OSEBE

Tudi za podjetja smo pripravili privlačno ponudbo finančnega lizinga po vaši meri, lahko pa se odločite tudi za operativni lizing oz. poslovni najem. S prvim si zagotovite prosta sredstva za vaše naložbe, z izbiro poslovnega najema pa za vozilo plačujete le toliko, kot ga uporabljate.

 

 

 

Finančni lizing

Vozilo vodite kot vaše osnovno sredstvo in zanj obračunavate amortizacijo. V praksi to pomeni, da postanete ekonomski lastnik (uporabnik) vozila, pravni lastnik pa je lizingodajalec. Ker vozilo financirate z lizingom, imate več prostih sredstev za naložbe.

Finančni lizing je zelo prilagodljiva oblika financiranja, saj lahko prilagodite višino prvega obroka (pologa) in trajanje lizinga. Če ob zaključku pogodbe pričakujete večji priliv sredstev, pa izberite finančni lizing z višjim zadnjim obrokom.

Podjetja, ki potrebujejo dodatna likvidna sredstva, lahko izkoristijo ugodnosti, ki jih prinaša storitev, ki jo imenujemo sale & lease back. Vozila, ki predstavljajo osnovna sredstva podjetja, odkupimo in vam jih vrnemo nazaj v uporabo po načelih finančnega lizinga.

Operativni lizing

Pri operativnem lizingu vozila ne vodite v bilanci stanja kot osnovno sredstvo in zanj ne obračunavate amortizacije, v izkazu uspeha pa prikažete le stroške najemnine.
Z izbiro operativnega lizinga ostaja vaš potencial za najemanje kreditov pri bankah nedotaknjen!

OPERATIVNI LIZING "ALL INCLUSIVE"

Operativni lizing z vključenimi dodatnimi storitvami (»all inclusive«) pomeni, da vas razbremenimo vseh skrbi, povezanih z zavarovanjem in registracijo vozila, menjavo pnevmatik ter drugimi rednimi in izrednimi vzdrževanji vozila.

Obvestila

25.05.2018

Splošna uredba EU o varstvu podatkov

Obveščamo vas, da je s 25. majem 2018 v veljavo stopila Splošna uredba EU o varstvu podatkov ...

Preberi več
20.03.2018

Selitev Oddelka za potrošniško kreditiranje

Obveščamo vas, da se Oddelek za potrošniško kreditiranje nahaja na novi lokaciji in sicer na naslovu ...

Preberi več
26.10.2017

Nova KBM – upravljalec osebnih podatkov strank Summit Leasinga

Nova KBM d.d., Ulica Vita Kraigherja 4, 2000 Maribor je kot lastnik podjetja Summit Leasing Slovenija ...

Preberi več