Obvestila

Summit Leasing Slovenija – novi član Skupine Nove KBM

18.09.2017

V začetku marca 2017 smo objavili, da so dosedanji lastniki Summit Leasing Slovenija d.o.o. (Summit Leasing), Sumitomo Corporation Group, sklenili pogodbo o prodaji 100% deleža Summit Leasinga. Na osnovi pridobitve dovoljenja Evropske centralne banke za nakup kvalificiranega deleža, ki ga je Nova KBM pridobila v sredini avgusta 2017, in izpolnitve ostalih obveznosti iz pogodbe o prodaji, je Summit Leasing 18. septembra 2017 postal novi član Skupine Nove KBM.

Klub spremembi lastništva v središču naših prizadevanj ostaja zadovoljstvo vas - naših strank, uspešno poslovanje in nadaljnji razvoj. Summit Leasing ohranja svoje ime, sedež podjetja in poslovni enoti ostajajo na istih lokacijah, vsi zaposleni nadaljujemo z delom in smo vam na razpolago na istih kontaktnih številkah in elektronskih naslovih. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami.

Summit Leasing Slovenija z novim lastnikom

7.03.2017

Sedanji lastniki Summit Leasing Slovenija d.o.o. (SLS), Sumitomo Corporation in Sumitomo Corporation Europe, so sklenili dogovor o prodaji 100% deleža SLS podjetju Biser Bidco S.à R. L., ki je v lasti Apollo Global Management, LLC (Apollo) in Evropske banke za obnovo in razvoj. Apollo je eden od vodilnih svetovnih investicijskih skladov v Sloveniji in lastniško obvladuje drugo največjo bančno skupino NKBM, ki ima skupaj s prevzetima KBS banko (bivšo Reiffeisen banko) in Poštno Banko Slovenije daleč največjo mrežo poslovalnic po celi Sloveniji. Zaradi pridobitve ustreznih dovoljenje s strani regulatorjev pričakujemo zaključek transakcije in s tem dokončen prenos lastništva v roku 6 do 9 mesecev.

Naše poslovanje ostaja nespremenjeno, ohranjamo ime podjetja, sedež podjetja in poslovni enoti ostajajo na istih lokacijah, vsi zaposleni nadaljujemo z delom in smo vam na razpolago na istih kontaktnih številkah in elektronskih naslovih.

Z novim lastnikom se bomo trudili, da bomo še okrepili prisotnost na celotnem slovenskem trgu in vam ponudili še bolj prijazne, prilagojene in v vseh ozirih konkurenčne storitve. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami.

E-RAČUN

10.12.2014

Vsem strankam, ki leasing obroke odplačujete preko položnic, zdaj omogočamo plačilo preko e-računa. Na obvestilu o obroku, ki ga vsak mesec prejmete po pošti, je navedena sklicna številka za plačevanje preko e-računa. V svoji spletni banki poiščite Summit Leasing Slovenija med izdajatelji e-računov in se z danim sklicem prijavite na prejemanje e-računov. Po aktivirani prijavi boste račune prejemali neposredno v vašo spletno banko in ne več v klasični papirni obliki.